Välkommen till vår nya hemsida. nu med nätbutik

Välkommen till vår nya hemsida. nu med nätbutik

Välkommen till vår nya webbsida. Pga av jag ville lägga till en nätbutik var jag tvungen att bygga om siten totalt. Är det något ni saknar info om eller tycker jag borde ha i nätbutiken? Skicka gärna ett mail.

Jag har i ett par år nu sålt i princip all min honung som andelar i Grubbströms Bigårdars andelsbiodling. Det har varit ett bra sätt för mig som småbarnsförälder att få vara mer med barnen och inte flänga runt på marknader. Det är ett väldigt roligt sätt att sälja honung och informera om bin och deras pollineringsjobb. Många andelskunder har börjat efterfråga fler produkter förutom honung och pollen. Därflr har jag nu byggt en nätbutik. I och med det var jag tvungen att byta tjänsteleverantör av hemsida pga GDPR. Inga företag eller privatpersoner för den delen får förvara andras personuppgifter på utom-eu belägna servrar. Vill ni veta mer om detta så googla gärna på SCHREMS 2, en dom i europadomstolen.

Saknar ni något i butiken eller om ni vet någon marknad i västsverige (mellan stenungsund och halmstad och typ 10 15 mil innåt) jag borde komma till efter Corona så skicka gärna ett mail. Honung kommer upp i nätbutiken till sommaren när jag slungat.

Ha de gott

Petter

2021-01-15 22:40