Kontakt

Tveka inte att kontakta oss!
Ring eller meja

Tel: 0735 08 07 36
E-post: info@grubbstromsbigardar.se

Längst ned i sidfoten kan du fylla i din e-post och prenumerera på vårt nyhetsbrev. Så får du veta direkt när det tex kommer nya varor i nätbutiken.

Petter Grubbström Petter Grubbström på Grubbströms Bigårdar.

Om Grubbströms Bigårdar

Vår resa som biodlare började 2012. Då satt vi (Petter & Sofia) i vår lägenhet och funderade på vad av djurhållning och odling vi kunde hålla på med, medan vi ändå bode i en hyresrätt. Vi kan börja med biodling säger Sofia. Detta var hösten 2011. Vi anmäler oss till en nybörjarkurs hoss Boråsortens biodlarförening. Men måste vänta till nästa vår... Vi väntar o väntar. Våren 2012 börjar vi vår resa, Vi köper 2 bisamhällen genom föräldrarna till en gammal klasskompis till Sofia från grundskolan som hade bin, ute på Orust. Lastar in de i bilen och åker hem till Borås. Senare på hösten, trots svärmning av ett bisamhälle pga en resa till Gotland, invintrar vi 6 bisamhällen. Under sommaren köpte vi ytterliggare 2 avläggare av en farbror i föreningen dessutom fick vi ta över Sofias farfars bin. Han ringde en dag och tyckte att han är för gammal för biodling och nu har ju ni börjat så då kan ni få ta över mina bin. Jättetack till Gösta för det.

Sedan har det bara eskalerat. Petter sitter nu i styrelserna i både borås lokalförening samt distriktet i 7-härad som sekreterare.

Nu 2021 skall Sofia äntligen komma tillbaka till bina efter en liten paus på 7 år. Sofia tog en paus från bina när vi väntade vårt första barn. 

2021 byter vi även leverantör av webbtjänster och lägger till en nätbutik. Här hittar ni så klart vår honung men även bivaxsalvor. Fler produkter är på gång. 

Vid tangentbordet 

Petter Grubbström